5 skäl att byta ut dina gamla träningsskor mot New Balance 550s

Löpning kan vara ett fantastiskt sätt att komma i form och hålla sig frisk. Men med en mängd olika typer av skor kan det vara förvirrande att välja vilken man ska köpa. Därför har vi sammanställt en lista med de fem främsta skälen till att byta ut dina gamla träningsskor mot New Balance 550s. De här skorna är utformade för löpare som letar efter en responsiv, lättviktig sko med stöd. De är idealiska för hälsträckare och neutrala löpare som vill ha en sko som inte hämmar deras steg. Oavsett om du precis har börjat eller om du vill uppgradera dina gamla löparskor, finns det fem anledningar till varför du bör byta till New Balance 550.

New Balance 550 har klackar

De här skorna har en stabil gång, vilket är bra för nya löpare som behöver en sko som inte har mycket rörelse eller skakningar. Det är också bra för dem som har fotproblem som hälsporre, plantar fasciit eller Mortons neurom. Dessutom är skons häl bredare, vilket kan göra det lättare att springa längre sträckor.

Hälsningarna är dämpade

New Balance 550 har ett dämpat eller neutralt utseende. Detta är inte bara bra för nybörjare, utan det hjälper även dem med fotproblem genom att göra skon mindre påträngande och mindre benägen att förvärra smärta. Detta hjälper också till att hålla din stil konsekvent.

New Balance 550 har en midfoot shank

Mittfotsskänkeln är en av de viktigaste skillnaderna mellan New Balance 550 och andra sneakers. Löpare med mittfoten kommer att uppskatta den stabilitet och det stöd som mittfotsskaftet ger. Mellofotsskaftet kan också hjälpa neutrala löpare med problem med hälsprickning genom att göra dem mer bekväma.

New Balance 550 har en tåbumpare

Den här skon har en yttersula i gummi med en tåbumpare (mönster) som är utformad för att uppmuntra ett jämnt och kontrollerat steg. Den kan också göra din barfotaliknande stil bekvämare. En sko med tåbumpare kan ge dig en bättre barfotalöpning genom att uppmuntra dig att springa med mellanfots- och framfotsslag.

New Balance 550 har en övre del som andas.

Detta gör den perfekt för löpare som har problem med fötterna eller en rutin med många kilometer. Det hjälper också till med ventilationen under träning, vilket gör att dina fötter blir mindre svettiga under intensiva aktivitetsperioder.

Det bästa av allt detta? New Balance 550 är budgetvänlig

Dessa skor finns tillgängliga till en bråkdel av priset för andra sneakers. Om du letar efter ett par billiga löparskor är New Balance 550 ett utmärkt val. Med en prislapp på under 100 dollar är detta skor som är både prisvärda och högkvalitativa.

Slutsats

Så på det hela taget är New Balance 550 en löparsko som du definitivt bör överväga att ersätta dina gamla löparskor med. Den har många bra funktioner, bland annat en andningsbar ovandel och ett midfoot shank. Om du är en löpare som vill ha en sko som är pålitlig och lätt, är New Balance 550 skon för dig.