10 bra idéer för vad du kan göra med din pojkvän på en dejt

  1. Planera en picknick – En picknick är det perfekta sättet att njuta av naturen och tillbringa lite kvalitetstid med din älskade. Se till att packa med mycket mat och dryck och hitta en vacker plats att koppla av på.

 

  1. Gå på en vandring – Om du och din partner är aktiva typer kan ni överväga att gå på en vandring tillsammans. Det blir ett roligt sätt att få lite motion och samtidigt njuta av naturen.

 

  1. Ta en tur till djurparken – En tur till djurparken är alltid trevlig, och den kan också ge många utbildningsmöjligheter. Se till att kolla in de utställningar och djur som intresserar er båda mest.

 

  1. Besök ett museum – Museer erbjuder en mängd intressanta utställningar och artefakter, vilket gör dem perfekta för en dejtkväll. Oavsett om ni gillar konst, historia eller vetenskap finns det säkert ett museum nära dig som tilltalar er båda.

 

  1. Gå på bio – Att gå på bio är alltid en rolig dejtkväll, och det finns gott om nya filmer som ni kan se tillsammans. Se bara till att välja en film som ingen av er har sett förut så att ni kan diskutera den efteråt.

 

  1. Gå på kaffe – Kaffebutiker är den perfekta platsen för en intim dejtkvällskonversation. Ta god tid på er att bläddra igenom menyerna och beställa era drycker, ta sedan plats och njut av varandras sällskap.

 

  1. Njut av en romantisk middag – En romantisk middag för två är alltid en klassisk dejtidé. Välj din favoritrestaurang, beställ dina favoriträtter och njut av varandras sällskap i levande ljus.

 

  1. Lek turist i din egen stad – Om du bor i en storstad behöver du inte resa långt för att hitta en intressant dateaktivitet. Utforska istället alla sevärdheter och attraktioner som din stad har att erbjuda – du kanske blir överraskad av vad du hittar!

 

  1. Titta på stjärnorna – En klar natthimmel är den perfekta bakgrunden för att titta på stjärnor tillsammans med din älskade. Hitta ett öppet område med få ljusföroreningar och tillbringa timmar med att ta del av rymdens underverk tillsammans. Hitta mer läsning här.

 

  1. Ge dig hän åt lite detaljhandelsterapi – Ibland är det enda du behöver på en dejtkväll lite god gammaldags detaljhandelsterapi! Gå till dina favoritbutiker och shoppa tills du faller ner (eller åtminstone tills din plånbok gör det).

Hitta mer inspiration här.